Local Representatives

Local Representative

Al onze studenten krijgen tijdens hun uitwisseling een "Local Rep" toegewezen. Deze persoon is de lokale vertegenwoordiging van into. Ze wonen dichtbij de studenten en je kunt ze altijd om raad en advies vragen. Graag stellen we ze even aan jullie voor:
 


Nienke - Regio Midden-Oost

Nienke is zelf met into in 2009 naar Idaho, Amerika geweest. Sinds een paar jaar is Nienke al Local Representative en ze vindt het dan ook fijn om betrokken te zijn bij binnenkomende studenten. Nienke woont zelf in de gezellige stad Enschede. 


Lieuwe - Regio Noord

Lieuwe is tijdens zijn studie op uitwisseling naar Hongarije geweest voor 6 maanden. Na zijn ervaring lijkt het Lieuwe ook leuk om zijn steentje bij te dragen voor studenten die naar Nederland komen. Lieuwe woont zelf in het Noordelijk dorp Drachten. 

 


Louis - Regio Midden

In 2017 vertrok Louis naar Utah, Amerika via into. Daar heeft Louis een geweldige uitwisseling meegemaakt. Nu wil Louis zelf ook helpen als Local Representative, zodat hij de studenten net zo'n leuke tijd kan geven. Louis woont zelf in Nieuwegein. 

 

Lieke - Regio Zuid

Lieke heeft in 2016 7 maanden op Aruba stage gelopen. Hier ervaarde ze direct het verschil tussen een gewone vakantie en het écht leven in een ander land. Daarnaast heeft ze ook een solo backpackreis door Midden-Amerika gemaakt. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan en vindt ze het leuk om klaar te staan voor studenten die hun eigen buitenland ervaring op gaan doen. Lieke woont in Venray.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.