Into Gastgezin

Local reps

Al onze studenten krijgen tijdens hun uitwisseling een "local rep" toegewezen. Deze persoon is de lokale vertegenwoordiging van into. Ze wonen dichtbij de studenten en je kunt ze altijd om raad en advies vragen.

Returnees

Onze oud studenten én gastgezinnen blijven vaak jarenlang voor into actief. Ze helpen ons onder andere op open dagen, beurzen en geven voorlichting op scholen. Dus ook na je avontuur kun je je voor into blijven inzetten.

Partners in het buitenland

In Europa werken we veelal samen met onze eigen into kantoren. Inmiddels zijn er into kantoren in Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Buiten Europa werken wij samen met betrouwbare partnerorganisaties waar we al jarenlang mee samenwerken. Hierdoor hebben we een stabiele realtie opgebouwd en hebben we het volste vertrouwen in deze partners.