Welkom bij into Study Exchanges

Heb jij altijd al gedroomd van een uitwisseling in het buitenland? Dé kans om de wereld te ontdekken, allerlei internationale contacten op te doen en een taal vloeiend te leren spreken!

into Study Exchanges is een stichting die al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het organiseren van High School programma's in het buitenland. Naast ons kantoor in Nederland heeft into ook kantoren in meerdere Europese landen. Wij begeleiden jouw uitwisseling graag op een persoonlijke manier, van begin tot eind!

Ga jij met into mee naar bijvoorbeeld Amerika, Canada, Zweden of een van onze andere bestemmingen? Bezoek ons tijdens een open dag, voorlichting of beurs of meld je direct aan voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met ons!

Laatste nieuws

Gastgezinnen gezocht! Lijkt het u leuk om aankomend schooljaar meer te leren over een andere cultuur, maar niet uw huis uit te hoeven? Neem dan een uitwisselingsstudent in huis. Kijk hier voor meer informatie!

Deadline vertrek januari 2022 nadert! Wil jij graag een semester naar het buitenland? Vergeet je dan niet op tijd aan te melden! De deadline voor de meeste bestemmingen is 1 november 2021. Voor meer informatie neem gerust contact op met ons kantoor. 

Ontmoet ons! Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een tussenjaar in het buitenland? Kom dan naar een van onze open dagen! Daarnaast bieden wij ook online contact momenten aan. Wil jij vrijblijvend meer te weten komen over een High School tussenjaar in het buitenland? Schrijf je dan in via deze link.

Coronavirus: Heb je vragen zoals "Heeft het invloed op een High School Exchage Year?", laat het ons weten. Of lees hier meer over een uitwisselingsjaar en het coronavirus.

Deze website maakt gebruik van cookies.