Welkom bij into Study Exchanges

into Study Exchanges is al ruim 40 jaar (!) gespecialiseerd in het organiseren van High School uitwisselingen. Naast ons kantoor in Nederland heeft into ook kantoren in vele Europese landen. Wij begeleiden jouw tussenjaar (of korter) graag op een persoonlijke manier, van begin tot eind!

Ga jij met into mee naar bijvoorbeeld Amerika, Nieuw-Zeeland, Canada, Zweden, Engeland of een van onze andere bestemmingen? Bezoek ons tijdens een open dag, voorlichting of beurs of meld je direct aan voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met ons!

Kun jij onderstaande vragen met een JA beantwoorden?

     ► Wil jij graag een break tijdens of na je middelbare school?

     ► Ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud? 

     ► Heb jij zin om een nieuwe taal te leren of om jouw talen te verbeteren?​

     ► Lijkt het je leuk om nieuwe (internationale) vrienden te maken?

     ► Wil jij écht een cultuur goed leren kennen? 

Yes! Kijk dan snel verder op onze website!

Laatste nieuws

Gastgezinnen gezocht! Lijkt het u leuk om aankomend schooljaar meer te leren over een andere cultuur, maar niet uw huis uit te hoeven? Neem dan een uitwisselingsstudent in huis. Kijk hier voor meer informatie!

Ontmoet ons! Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een tussenjaar in het buitenland? Kom dan naar een van onze open dagen! Daarnaast bieden wij ook online contact momenten aan. Wil jij vrijblijvend meer te weten komen over een High School tussenjaar in het buitenland? Schrijf je dan in via deze link.

Coronavirus: Heb je vragen zoals "Heeft het invloed op een High School Exchage Year?", laat het ons weten. Of lees hier meer over een uitwisselingsjaar en het coronavirus.

NIEUW: Een tussenjaar in Zuid Afrika! Engels leren / verbeteren, genieten van de mooie omgeving rondom Kaapstad en ervaar de cultuur.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.