Welkom bij into Study Exchanges

Heb jij altijd al gedroomd van een uitwisseling in het buitenland? Dé kans om de wereld te ontdekken, allerlei internationale contacten op te doen en een taal vloeiend te leren spreken!

into Study Exchanges is een stichting die al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het organiseren van High School programma's in het buitenland. Naast ons kantoor in Nederland heeft into ook kantoren in meerdere Europese landen. Wij begeleiden jouw uitwisseling graag op een persoonlijke manier, van begin tot eind!

Ga jij met into mee naar bijvoorbeeld Amerika, Canada, Zweden of een van onze andere bestemmingen? Bezoek ons tijdens een open dag, voorlichting of beurs of meld je direct aan voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met ons!

Laatste nieuws

Onze nieuwe brochure is uit! Meer weten over onze uitwisselingprogramma's in het buitenland? Download dan gratis de nieuwe brochure voor het schooljaar 2023-2024 hier! Je kunt je vanaf nu dus ook al aanmelden voor een van de programma's met een start in de zomer van 2023. 

Ga voor een semester op uitwisseling! Weet jij nog niet hoe jij de tweede helft van je tussenjaar gaat invullen? Ga dan in januari 2023 op uitwisseling naar het buitenland! 

Ontmoet ons! Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een tussenjaar in het buitenland? Kom dan naar een van onze voorlichtingen! Dé gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan onze oud-studenten en de medewerkers van kantoor. Zien we je daar?

Deze website maakt gebruik van cookies.