Welkom bij into Study Exchanges

Heb jij altijd al gedroomd van een uitwisseling in het buitenland? Dé kans om de wereld te ontdekken, allerlei internationale contacten op te doen en een taal vloeiend te leren spreken!

into Study Exchanges is een stichting die al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het organiseren van High School programma's in het buitenland. Naast ons kantoor in Nederland heeft into ook kantoren in meerdere Europese landen. Wij begeleiden jouw uitwisseling graag op een persoonlijke manier, van begin tot eind!

Ga jij met into mee naar bijvoorbeeld Amerika, Canada, Zweden of een van onze andere bestemmingen? Bezoek ons tijdens een open dag, voorlichting of beurs of meld je direct aan voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met ons!

Laatste nieuws

Ontmoet ons tijdens de open dag! Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een tussenjaar in het buitenland? Kom dan naar een van onze open dagen! Dé gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan onze oud-studenten en de medewerkers van kantoor. Zien we je daar?

Gastgezinnen gezocht! Lijkt het u leuk om vanaf augustus 2022 meer te leren over een andere cultuur, maar niet uw huis uit te hoeven? Neem dan een uitwisselingsstudent in huis. Kijk hier voor meer informatie!

Coronavirus: Heb je vragen zoals "Heeft het invloed op een High School Exchage Year?", laat het ons weten. Of lees hier meer over een uitwisselingsjaar en het coronavirus.

Deze website maakt gebruik van cookies.