5 redenen om je nu al in te schrijven voor een High School programma

Woensdag 15 mei 2019
Blogs

Jij droomt al jaren van een High School tussenjaar. Ook je ouders zijn ondertussen overtuigd. Waarom dan wachten met je in te schrijven? Hieronder 5 redenen waarom je je nu al zou moeten inschrijven.

1. Langere tijd om te sparen voor je High School avontuur

Hoe eerder jij je inschrijft des te langer kun je voor dit avontuur gaan sparen. Ook al zit er veel inclusief in onze programmaprijs toch zul je straks ook extra kosten hebben zoals je eigen zakgeld en misschien wil je wel bepaalde inkopen in het land van jouw bestemming doen? Nu is de tijd aangebroken om alvast elke maand wat geld opzij te zetten om straks jouw droom nog beter te doen laten uitkomen. Ook heb je nog ruim voldoende de tijd voor een (extra) bijbaantje om het geld bij elkaar te sparen. 

Lees gratis onze uitgebreide brochure Alles nog eens rustig nalezen? Bekijk onze volledige brochure met alle informatie.

2. Meer voorpret!

Na de inschrijving ga je aan de slag met je profiel en enkele formaliteiten maar daarna begint de echte voorpret! Je hebt alle tijd om alvast met oud Into deelnemers te contacten als je dat fijn vindt of om uitgebreid het internet af te struinen over jouw aankomende uitwisseling. 

3. Voldoende tijd voor jouw persoonlijke profiel

Nadat je bent ingeschreven ontvang je van Into de aanmeldingspapieren waarin je jouw profiel gaat invullen. Een heleboel zaken kun je zelf invullen maar een deel moet ingevuld worden door je ouders, huisarts en school. Het is fijn om hier even de tijd voor te hebben om alles compleet te krijgen. Dit profiel gaat straks gebruikt worden om voor jou een passend gastgezin en school te vinden. Een belangrijk onderdeel dus! Zodra jij klaar bent gaat jouw profiel naar onze partner in het buitenland die vaak al direct op zoek gaan naar een gastgezin! 

4. Beperkte plaatsen

Voor sommige landen zijn er slechts beperkte High School plekken, zoals in Australië en in Nieuw-Zeeland. Hoe eerder je je aanmeldt hoe meer kans je hebt toegelaten te worden tot deze landen. Helaas geldt voor dit soort landen vol = vol. 

5. en niet te vergeten... de vroegboekkorting!

Indien je jezelf voor 1 december inschrijft ontvang je een leuke vroegboekkorting! Toch weer een leuk bedrag om straks iets leuks mee te doen als je bent aangekomen in het land van jouw dromen! 

Auteur: Tahnee Bader, kantoor Into Study Exchanges

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies.