91% raadt Into aan als organisatie om je uitwisseling mee te doen

Maandag 03 december 2018
Nieuws

Ieder jaar vragen wij aan alle Into deelnemers van dat schooljaar en aan hun ouders wat zij van onze dienstverlening vonden. Waarom? Nou, omdat wij vooral graag willen weten hoe wij onze dienstverlening nog meer kunnen verbeteren. En natuurlijk vinden we het ook heel fijn te horen wat we allemaal al wel zo goed doen. 

Een cijfer zegt natuurlijk niet alles, het is natuurlijk een mooie basis, maar wij willen juist weten waarom deelnemers en hun ouders dingen van ons vinden. Daarom stelden we een aantal vragen en gingen we in sommige gevallen zelfs persoonlijk in gesprek om meer te weten te komen. Hieronder de belangrijkste uitkomsten:

Waarvoor wil je Into een compliment geven?

Enkele uitspraken:

"Dat ze vrij snel hebben geregeld dat ik een extra jaar kon blijven en dat als er problemen waren ik het gevoel had dat ze het echt wilden oplossen. Bovendien werd ik nooit behandeld als "een nummer" wat erg fijn was"

"Into staat aan onze kant, de werknemers doen veel werk buiten hun kantooruren om en er wordt ook via social media veel naar je uitgekeken. Het predeparture weekend was ook erg leuk!"

"Ik heb altijd het gevoel dat bij Into een goede relatie met de uitwisselings studenten op nummer 1 staat. Voel me echt thuis bij Into"

Wat zou Into een volgende keer beter of anders kunnen doen?

"Misschien iemand van Into op Schiphol bij je vertrek?" (UPDATE: vanaf heden is de Schipholservice toegevoegd aan onze dienstverlening)

"Het PDS weekend is erg gaaf maar je krijgt wel ontzettend veel informatie, misschien een betere afwisseling tussen workshops en leuke activiteiten of nog een dag langer?" (UPDATE: het programma is waar mogelijk aangepast zodat er meer variatie is) 

Hoe beoordeel je de onderstaande aspecten van de dienstverlening van Into?

► Persoonlijke kennismaking (er komt een oud Into deelnemer naar jou en je ouders toe om jullie meer te vertellen over Into en onze werkwijze) → 96% (zeer) tevreden.
► Het PDS weekend (het voorbereidingsweekend voor alle Into deelnemers om je zo goed mogeljk voor te bereiden op je uitwisseling) → 95% (zeer) tevreden.
► Informatie over je plaatsing (alle informatie voorafgaand aan je vertrek over je gastgezin en school) → 87% (zeer) tevreden.
► Informatie en begeleiding bij je visumaanvraag → 88% (zeer) tevreden.

Hoe beoordeel je de onderstaande aspecten van je utwisseling zelf?

► Je woonomgeving → 92% (zeer) tevreden.
► Je gastgezin → 80% (zeer) tevreden.
► Je High School → 91% (zeer) tevreden.

Zijn er verder nog opmerkingen die je graag aan ons wilt doorgeven?

Een greep uit de reacties:

"Dank jullie wel voor dit top jaar! Ik heb het super naar mijn zin gehad en het was echt het jaar van mijn leven. Jullie hebben mij altijd goed en snel geholpen met de kleine dingetjes waar ik om vroeg (zoals m’n blog). Ik zou Into zeker aanraden aan iedereen die een exchange zou willen doen!!!"

"Het is een fantastisch jaar geweest voor onze zoon, mede dankzij jullie, met name ook vanwege de uitstekende match met het gastgezin. Bijzonder hartelijk dank hiervoor. Omdat alles goed is gegaan zijn er verder ook geen bijzonderheden te melden."

"Wij hebben het als ouders zeer prettig ervaren. Jullie waren zeer betrokken en informatie was altijd in orde"

Deze website maakt gebruik van cookies.