De aanmelddeadline voor vertrek zomer 2023 komt dichterbij!

Woensdag 22 februari 2023
Nieuws

Onze deadline is in zicht! En daarmee bedoelen we de deadline voor inschrijvingen met vertrek in de zomer van 2023. Lees in deze blog wat de aanmelddeadlines zijn!

Zorg dat jij voor 1 maart je hebt ingeschreven zodat je verzekerd bent van jouw High School tussenjaar in het land van je keuze.

Voor sommige landen zullen de deadlines voor vertrek in zomer 2023 later zijn. Namelijk:

Engeland – 20 mei 2023

Het land van Fish & Chips, typische English Breakfast, mooie steden en prachtige natuur. Engelsen zijn echte familie mensen. De avondmaaltijd is erg belangrijk omdat dit het moment is om met de familie de dag te bespreken. Daarnaast hebben veel gezinnen op zondag de traditionele Sunday Roast! 

Argentinië – 10 april 2023

Wellicht een land waar je niet zo snel aan zou denken. Maar het is de perfecte bestemming voor een high school uitwisseling. Je zult ontvangen worden door een typisch Argentijns gezin. De mensen in Argentinië zijn warm, spontaan en erg vriendelijk, je zult je er meteen thuis voelen. Daarnaast bestaat het land uit een variërende en indrukwekkende natuur, heerlijk eten en een multiculturele samenleving!

Spanje – 30 april 2023

Het zonnige Spanje waar je Spaans binnen no-time zult leren omdat je volledig wordt ondergedompeld in de Spaanse cultuur. Spanjaarden zijn erg open en vriendelijk, dus je zult meteen vrienden maken in dit bruisende land.

Costa Rica – 30 april 2023

Pura Vida! Oftewel ‘puur leven’, een uitspraak die veel Costa Ricanen gebruiken om aan te duiden dat je moet genieten van het leven. Costa Ricanen houden van gezelligheid, tradities en familiefeesten. Naast de warme mensen in Costa Rica raak je niet uitgekeken op de natuur. Je vindt er namelijk prachtige tropische regenwouden, vulkanen, nationale parken en mooie stranden.

Classic Plus Costa Rica

Naast het normale high school programma in Costa Rica hebben een nog een speciaal programma genaamd ‘Classic Plus’. Dit houdt in dat je het eerste helft van het jaar naar een lokale high school zal gaan en het tweede helft van het jaar vrijwilligerswerk zal doen. Een mooie ervaring om werkervaring op te doen en tegelijkertijd ook nog wat van de High School mee te krijgen!

Deze website maakt gebruik van cookies.