De aanmelddeadline voor vertrek zomer 2024 komt dichterbij

Vrijdag 01 maart 2024
Blogs
Zorg dat jij je voor 15 maart hebt ingeschreven zodat jij verzekerd bent van jouw High School tussenjaar in het land van je keuze. Ook voor Amerika hebben wij nog een laatste paar plekken beschikbaar, dus meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij interesse.

Voor sommige landen zullen de deadlines voor vertrek in zomer 2024 later zijn, namelijk:

Argentinië – 10 april // Misschien niet het meest vanzelfsprekende land, maar zeker een unieke ervaring! Stap uit je comfortzone en ontdek de warmte van het land en de mensen. Tip: Google eens een keer naar het landschap van Argentinië, je zult er versteld van staan!

Spanje – 15 april // Hola, ben jij ook wel klaar met dit winterse weer hier in Nederland? Dan is Spanje zeker wat voor jou: het land waar het zonnetje schijnt en de mensen voor je klaar staan. In Spanje zul je niet alleen je Spaans kunnen verbeteren, maar ook kunnen genieten van de Spaanse ‘mentalidad’ en ‘tradiciones’.

Costa Rica – 15 april // Een tropisch regenwoud, vulkano’s en prachtige stranden. In Costa Rica kan je deze omgeving je thuis noemen. Als jij graag actief bezig bent, dan is Costa Rica de ideale bestemming om nooit op uitgekeken te raken!   

Engeland – 31 mei // Van de wereldstad Londen tot de kleinere dorpjes genaamde ‘the Cotswolds’ tot het bijna tropische ‘Cornwall’. Engeland heeft alles in huis, en is tegelijkertijd voor ons om de hoek. Kom jij terug met dat echte Britse accent?

Deze website maakt gebruik van cookies.