Tess over homecoming in Amerika!

Woensdag 07 oktober 2020
Blogs

Afgelopen week was het voor onze studenten in Amerika zover: Homecoming! Een Amerikaanse traditie die je niet wilt missen gedurende je tijd in het buitenland. Onze student Tess deelt haar ervaringen over deze bijzondere week. 

"Football games, pep rallies, dress up days en nog zo veel meer. Allemaal dingen waar ik super veel naar uit keek voordat ik naar Amerika kwam. En deze week was het eindelijk zo ver om dat mee te maken, want het was namelijk homecoming. Voor die wie niet weten wat homecoming is: het is een traditie waarin studenten van universiteiten terugkeren naar hun home town en high school. Daarbij worden allerlei dingen georganiseerd. Zo heb je elke dag een dress up day, dus ga je in een bepaald thema verkleed naar school. De thema’s van dit jaar waren op maandag Pyjama vs Formal, op dinsdag Mathlete vs Athlete, op woensdag VSCO vs Frat, op donderdag Denim vs Tie dye en op vrijdag Spirit day.

Dus ja daar sta je dan maandag in een pyjama op school, dat zou in Nederland toch echt nooit gebeuren. Vrijdag is eigenlijk de leukste dag. Het thema was Spirit day, dus dat betekent dat je in de kleuren van de school naar school moet komen. De kleuren van mijn school zijn blauw, geel en wit. Eenmaal op school aangekomen stond de marching band al voor de deur te spelen. Super gaaf natuurlijk! Binnen kreeg je nog bandanas in de schoolkleuren die je om kon doen, er was face paint, temporary tattoos en zonnebrillen in de schoolkleuren. Ook tijdens de lessen ging marching band door de school spelen wat ook heel leuk was. Donderdagavond was er nog een parking lot party waarbij je allemaal spellen kon doen, dus dat was ook wel leuk om een keer te zien. Normaal zou je op deze dag ook een pep rally hebben, maar dat kon vanwege het coronavirus helaas niet doorgaan en hetzelfde geldt voor de homecoming dance. Aan het einde van de dag hadden we nog een football game..."

Verder lezen over Tess haar ervaring in Amerika? Volg dan haar blog: https://tessvdbel.wixsite.com/mijnsite 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.