Veda leeft de Amerikaanse droom!

Maandag 30 november 2020
Blogs

Inmiddels zijn de studenten alweer bijna halverwege hun programma. Veda vertelt graag over wat ze de afgelopen maanden al heeft meegemaakt, zoals de eerste schooldag, Halloween en Thanksgiving. Lees snel verder!

"Hoi, mijn naam is Veda en ik ben momenteel in South Dakota, Amerika. Van jongs af aan wilde ik altijd al reizen. Een paar jaar geleden zag ik dat je een exchange year kon doen en ik wist gelijk dat ik dat wilde gaan doen. Ik ben nu al bijna 4 maanden in Amerika en ik heb het erg naar mijn zin. Toen ik hier aankwam, had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik werd geplaatst in een gastgezin met een vader, moeder en twee dochters waarvan een dochter mijn leeftijd heeft. Ze wonen op een kleine boerderij  met veel dieren.

Ik kwam hier midden augustus en ik ging een paar dagen later al naar school. Toen ik naar school ging voor mijn eerste dag reed ik met mijn gastzus. Je kan hier namelijk al vanaf 14 jaar autorijden! De eerste week van school was erg leuk: alles was nieuw en iedereen was erg aardig en ik maakte al snel vrienden. Een paar weken later hadden we homecoming. Ik had daar nog nooit van gehoord, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Iedere klas maakte zijn of haar eigen wagen en later was er een grote optocht met al deze wagens. In de avond hadden we een football game en bij iedere game heb je een thema hoe je je verkleedt.

Vorige maand was het halloween en dat wordt erg uitgebreid gevierd. De dag voor halloween ging ik met vrienden en vriendinnen naar een spookhuis. En met halloween gingen we met zijn alle enge films kijken. Een paar dagen geleden hadden we ook thanksgiving. We gingen naar familie in Minnesota. Er was zoveel lekker eten! We hadden 2 grote kalkoenen op tafel en ander traditioneel eten, zoals groene bonen casserole, zoete aardappelen met marshmallows en stuffing. Na het eten gingen we met zijn alle spelletjes doen.

Ik kan niet wachten voor wat ik allemaal nog mee ga maken!"

Deze website maakt gebruik van cookies.