Wat je moet weten voor een kennismaking bij Into!

Woensdag 04 november 2020
Blogs

Heb jij inmiddels onze brochure van voor naar achter uitgelezen en ben je zelfs op een open dag geweest? Dan is het tijd om een kennismakingsgesprek in te plannen! In deze blog lees je meer wat je tijdens dit gesprek kan verwachten.

Waar?
Het kennismakingsgesprek kan op drie verschillende plekken plaatsvinden: we plannen het gesprek online in, we plannen het bij ons op kantoor of we kijken of een interviewer (of iemand van kantoor) naar jou toe kan komen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft!

Met wie?
Wil je de garantie om met de medewerkers van kantoor het gesprek te voeren? Dan raden we je aan om een onlinegesprek of een gesprek op kantoor in te plannen. Omdat wij zelf ook op uitwisseling zijn geweest naar Engeland en Amerika, kunnen we je naast de praktische informatie ook veel over onze eigen ervaringen vertellen.

Mocht je graag thuis het kennismakingsgesprek willen doen, dan zal er een interviewer uit de buurt langskomen. Onze interviewers zijn oud studenten die na hun uitwisseling in het buitenland nog actief zijn gebleven voor Into en jou dus met veel enthousiasme alles kunnen vertellen over onze programma’s.

Wanneer?
Het gesprek kan elk moment plaatsvinden. We zullen samen met jou afstemmen wat de beste datum en het beste tijdstip is.

Good to know…
Het gesprek is vrijblijvend en kosteloos en duurt ongeveer 2 uren. Naast dat we extra informatie geven over onze programma’s en jou en je ouders de gelegenheid geven om vragen te stellen, zullen we zelf ook een aantal vragen aan je stellen om je beter te leren kennen. Hiervan zal een klein gedeelte in het Engels zijn.

Ben jij na deze informatie klaar voor een gesprek? Vraag het hier aan!  

Deze website maakt gebruik van cookies.