FAQ Coronavirus

FAQ – COVID-19

Beste lezer,

Met de huidige wereldwijde bezorgdheid vanwege COVID19 willen we zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Hoewel we de toekomst en de exacte ontwikkelingen niet kunnen voorspellen, zorgen we ervoor dat we voorbereid zijn op mogelijke scenario's.

Momenteel zijn wij constant in contact met onze partners. De veiligheid van onze huidige en toekomstige studenten is onze prioriteit. Per bestemming en situatie zullen wij analyseren wat de beste keuze is. 

Hieronder hebben we een FAQ-lijst opgesteld om enkele vragen te beantwoorden. Als uw vraag niet wordt beantwoord, neem dan contact met ons op en we zullen u helpen! 

Mijn plannen voor een High School Exchange Year voor 2021-2022 staan al klaar, wat nu?
Tijdens het schooljaar 2020-2021 zijn er een aantal studenten vertrokken naar het buitenland. Dit is goed nieuws voor het volgende schooljaar! We houden de situatie altijd in de gaten en houden je op de hoogte. Samen met onze into kantoren en partners bereiden we ons voor op verschillende scenario's en wij hebben dagelijks contact. We stellen flexibele startdata vast waar mogelijk. Ondertussen blijven we positief en op dit moment zijn we van mening dat de 2021-2022 programma's kunnen starten. We zijn een kleine organisatie met veel persoonlijk contact, zeker tijdens deze tijden vinden wij het belangrijk dat we iedere deelnemer persoonlijk ondertsteunen. 

Gaan de Welcome Camps nog door?
Het is nog onbekend of de Welcome Camps door zullen gaan in verband met de ontwikkelingen van het virus. Wanneer een Welcome Camp niet door gaat krijg je hier geld voor terug of het Welcome Camp wordt verplaatst naar een later moment. 

Ik vertrek in januari/februari, kan ik reizen? 
Voorlopig lijken de ontwikkelingen en de maatregelen aan te tonen dat de programma's in januari/februari kunnen starten en dat deelnemers naar hun bestemming kunnen reizen. We kunnen de toekomst echter niet voorspellen. Daarom bespreken we ook met elke partner over eventuele oplossingen: een paar weken later beginnen bijvoorbeeld.

Hopelijk geeft dit antwoord op al je vragen. Helaas kunnen wij niet alles voorspellen omtrent COVID19, hopende op u begrip. Als er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. 

Je mag altijd mailen naar: highschool@into-education.nl of je kunt ons telefonisch bereiken op 073-5941435.

We nodigen je ook graag uit om een gesprek met ons aan te vragen via Skype. Wij kunnen je alles vertellen over een uitwisselingsjaar en delen graag onze persoonlijke ervaring!


Stay safe! 
- into Group


Laatste update: 01-10-2020

 

Deze website maakt gebruik van cookies.