High School in het buitenland

High School in het buitenland

Into Study Exchanges is al vele jaren (ruim 40 jaar!!) gespecialiseerd in het organiseren van High School uitwisselingen tijdens of na je middelbare school. Een High School tussenjaar is geschikt voor alle niveaus. Wil jij tijdens of na je middelbare school diploma even een jaartje er tussen uit? Of heb je juist inspiratie nodig voor je vervolgopleiding? Een jaar (of korter) High School in het buitenland is dan wellicht een goed idee voor je!

Onze High School bestemmingen

Wij bieden vele gave bestemmingen aan voor je tussenjaar, zowel binnen als buiten Europa. Het is wel zo dat ieder schoolsysteem anders is, soms lijkt het op het schoolsysteem in Nederland maar soms is het ook totaal anders. Niet ieder land, en daarmee dus schoolsysteem, is geschikt voor iedereen. Wij adviseren je hierin graag.

Wil je binnen Europa blijven dan kun je onder andere denken aan Engeland, Ierland, Italië, Zweden of Noorwegen. Maar ook Spanje, en Frankrijk zijn fantastische landen voor een uitwisseling.

Buiten Europa kun je bijvoorbeeld gaan naar Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland of Australië. Maar ook landen als Costa Rica en Argentinië hebben erg veel te bieden aan exchange studenten. Kijk voor al onze landen snel hier verder.

Waarom bij Into Study Exchanges?

Into is een kleine organisatie zonder winstoogmerk, op kantoor weten we wie jij bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden tijdens je tussenjaar in het buitenland. Daarnaast hebben onze partnerorganisaties in het buitenland veel ervaring met uitwisselingen. Wij hebben de voorkeur om in het buitenland met kleine organisaties te werken die dezelfde service bieden als wij.

Wij geloven in een goede, intensieve maar ook vooral leuke voorbereiding voorafgaand aan jouw tussenjaar. Omdat we graag zien dat jouw High School programma ook echt een succes wordt. Daarom investeren we veel in een goede begeleiding voorafgaand aan je vertrek. Ook tijdens jouw verblijf in het buitenland staan we natuurlijk altijd voor jou en je ouders klaar! 

Lees meer over ons in een van de blogs of reviews!

Persoonlijke kennismaking

Wij starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek, bij voorkeur bij jou en je ouders thuis. Er komt een oud Into deelnemer naar jou toe. We vertellen je dan alles over Into, onze programma’s en natuurlijk onze eigen ervaringen als oud deelnemer. Daarnaast willen we ook graag meer weten over jou! Wat zijn jouw wensen? En ben je ook echt geschikt als exchange student? Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Meer weten? Klik hier.

Of bezoek ons!

Vindt je een kennismaking nog wat spannend of ben je nog niet helemaal zeker wat je precies wil? Je kunt ons ook altijd bezoeken op een open dag, beurs of scholenvoorlichting. Woon je te ver weg? We zijn ook altijd bereid een gesprek via Skype, Facetime of op een andere manier met je te voeren. Kijk hier voor meer informatie.  

Ben jij geschikt?

Kun jij onderstaande vragen met een JA beantwoorden?

     ► Wil jij graag een break tijdens of na je middelbare school?

     ► Ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud?

     ► Zin om een nieuwe taal te leren of te verbeteren?

     ► Lijkt het je leuk om nieuwe (internationale) vrienden te maken?

     ► Wil jij écht een cultuur goed leren kennen?

Yes! Kijk dan vooral verder op onze website of neem contact op met ons!

Deze website maakt gebruik van cookies.