Wie zijn wij?

into is geen grote organisatie waar je één van de velen bent. Op kantoor weten we wie je bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden bij vragen of problemen.
 

Wij zijn al jaren (sinds 1976 in Europa en sinds 1994 in Nederland) gespecialiseerd in het organiseren van High School programma's naar het buitenland én in Nederland. Behalve in Nederland heeft into ook kantoren in meerdere Europese landen en kunnen wij met trots zeggen dat we al meer dan 40.000 studenten op uitwisseling hebben gestuurd.

John D. Fisher is de CEO van into Study Exchanges en wordt in ieder land ondersteund door een nationale manager en diverse medewerkers. 

In Nederland is ons kantoor gevestigd in Apeldoorn, Gelderland. We werken binnen Nederland met een klein, enthousiast team van medewerkers. Beide managers hebben ervaring met reizen en hebben ook enige tijd in het buitenland gewoond. 

National Manager

Nienke Riedstra werkt sinds december 2022 als National Manager voor into. Nienke heeft haar bachelor in Commerciele Economie succesvol behaald. Zelf heeft Nienke ook een uitwisselingsjaar in Amerika gedaan. Nienke weet dus als geen ander hoe het is om in het buitenland te leven! Nienke staat voor zowel de studenten als de ouders klaar om ervoor te zorgen dat iedere uitwisseling een droom is om nooit te vergeten! Met eigen ervaring heeft Nienke een sterke kijk op het avontuur van een uitwisselingsstudent.  
Don't Dream, Do It!

 

Program Manager

Anne de Bue werkt sinds september 2021 als Program Manger voor into. Anne heeft in ditzelfde jaar twee bachelors afgerond op het gebied van marketing en communicatie. Tijdens haar studies heeft ze buitenlandervaring opgedaan in Hongarije en Zuid-Afrika. Bij laatstgenoemde bestemming heeft ze stagegelopen bij onze partnerorganisatie in Kaapstad en is daar in aanraking gekomen met alle zaken rondom uitwisselingsprogramma's. Hier is dan ook haar interesse en passie ontstaan voor de branche! 

 

 

Enthousiast en flexibel team
In Nederland werken we daarnaast ook samen met een enthousiast team van returnees en interviewers die verspreid door het hele land wonen. Zij ondersteunen ons bij diverse werkzaamheden zoals het voeren van kennismakingsgesprekken, open dagen en beurzen.

Deze website maakt gebruik van cookies.