Into High School

Wie zijn wij?

Into is geen grote organisatie waar je één van de velen bent. Op kantoor weten we wie je bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden bij vragen of problemen.
 

Wij zijn al jaren (sinds 1976 in Europa en sinds 1994 in Nederland) gespecialiseerd in het organiseren van High School uitwisselingen naar het buitenland én in Nederland. Behalve in Nederland heeft Into ook kantoren in vele Europese landen en kunnen wij met trots zeggen dat we al meer dan 40.000 studenten op uitwisseling hebben gestuurd. 

Op ons kantoor in Rosmalen, 's-Hertogenbosch werken de volgende medewerkers:

Tahnee Bader - Manager Into Nederland

Tahnee is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering waaronder marketing, sales, financiën en personeelszaken. 

Tahnee woont samen met haar man en drie kinderen in 's-Hertogenbosch. Voordat Tahnee bij Into kwam, werkte ze als Operationeel Manager bij een klein specialistisch marktonderzoekbureau, waar ze met name veel ervaring op het gebied van onderzoek, marketing en klantloyaliteit heeft opgedaan.

Neem contact op met Tahnee via tahnee@into-education.nl

Yuri Peeters - Inbound Manager & ondersteuning

Yuri is Inbound Manager en daarmee verantwoordelijk voor alle studenten die voor een uitwisseling naar Nederland komen.

Daarnaast houdt hij zich bezig met diverse lopende zaken binnen Into. Yuri is een aantal jaar geleden met Into naar Amerika geweest en sinds begin 2018, naast ambassadeur ook actief op kantoor. Ook kun je Yuri tegenkomen bij jouw kennismakingsgesprek met Into aangezien hij ook actief is als interviewer. Hij vertelt je alles wat je wilt weten over een tussenjaar met Into Study Exchanges. 

Neem contact op met Yuri via yuri@into-education.nl

Veerle Sauvé - ondersteuning

Veerle ondersteunt regelmatig op kantoor op allerlei vlakken waar het nodig is. 

Zij is met Into in Amerika geweest en heeft sindsdien het reisvirus te pakken. Naast kantoorwerkzaamheden kun je Veerle ook als interviewer tegenkomen als je een kennismaking hebt aangevraagd of als local representative bij buitenlandse studenten in Nederland. Daarnaast is ze actief lid van het Into Social Media team en ook betrokken bij veel beurzen, open dagen en andere Into activiteiten. Een onmisbare kracht! 

Enthousiast flexibel team

In Nederland werken we samen met een enthousiast team van returnees, interviewers en local reps die verspreid door het hele land wonen. Zij ondersteunen ons bij diverse werkzaamheden zoals het voeren van kennismakingsgesprekken, open dagen en beurzen. 

Kennismaking bij Into: wat kan ik verwachten? Wil jij weten wat dat inhoudt, een kennismaking met Into? Lees meer!

Deze website maakt gebruik van cookies.