Into Short Stay

Wie zijn wij?

Into is geen grote organisatie waar je één van de velen bent. Op kantoor weten we wie je bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden bij vragen of problemen.
 

Wij zijn al jaren (sinds 1976) gespecialiseerd in het organiseren van uitwisselingen naar het buitenland én in Nederland. Behalve in Nederland heeft Into ook kantoren in vele Europese landen en kunnen wij met trots zeggen dat we al meer dan 35.000 studenten op uitwisseling hebben gestuurd. Wij zijn een non-profit organisatie. 

Op ons kantoor in Rosmalen, 's-Hertogenbosch werken twee vaste medewerkers:

Tahnee Bader - Manager Into Nederland

Tahnee is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering waaronder marketing, sales en Human Resources.

Zij is per 1 mei 2017 bij Into begonnen. Tahnee woont samen met haar man en drie kinderen in 's-Hertogenbosch. Voordat Tahnee bij Into kwam, werkte ze als Operationeel Manager bij een klein specialistisch marktonderzoekbureau, waar ze met name veel ervaring op het gebied van onderzoek, marketing en klantloyaliteit heeft opgedaan.

Yuri Peeters - Inbound Manager & ondersteuning

Yuri is Inbound Manager en daarmee verantwoordelijk voor alle studenten die voor een uitwisseling naar Nederland komen.

Daarnaast houdt hij zich bezig met diverse lopende zaken binnen Into. Yuri is een aantal jaar geleden met Into naar Amerika geweest en sinds begin 2018, naast ambassadeur en interviewer, ook actief op kantoor. 

Enthousiast flexibel team

In Nederland werken we samen met een enthousiast team van returnees, interviewers en local reps die verspreid door het hele land wonen. Zij ondersteunen ons bij diverse werkzaamheden zoals het voeren van kennismakingsgesprekken, open dagen en beurzen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.