Wie zijn wij?

Into is geen grote organisatie waar je één van de velen bent. Op kantoor weten we wie je bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden bij vragen of problemen.
 

Wij zijn al jaren (sinds 1976 in Europa en sinds 1994 in Nederland) gespecialiseerd in het organiseren van High School uitwisselingen naar het buitenland én in Nederland. Behalve in Nederland heeft Into ook kantoren in vele Europese landen en kunnen wij met trots zeggen dat we al meer dan 40.000 studenten op uitwisseling hebben gestuurd.

John D. Fisher is de CEO van Into Study Exchanges in Europa en wordt in ieder land ondersteund door een nationaal manager en diverse medewerkers. 

In Nederland is ons kantoor gevestigd in Rosmalen, 's-Hertogenbosch. We werken binnen Nederland met een klein, enthousiast team van medewerkers. De meesten hebben zelf in het verleden ook een High School programma gedaan of enige tijd in het buitenland gewoond. 

Inger van de Wal werkt sinds september 2019 als National Manager voor into. Inger is zelf in 2014-2015 naar de Verenigde Staten geweest met into en is sindsdien actief voor into. In 2019 is ze afgestudeerd in International Business and Management. Wist je dat Inger in Nederland, Spanje, Canada, en natuurlijk Amerika heeft gewoond? Inger staat voor zowel de studenten als de ouders klaar om ervoor te zorgen dat iedere uitwisseling een droom is om nooit te vergeten! Met eigen ervaring in het buitenland heeft Inger een sterke kijk op het avontuur van een uitwisselingsstudent. Don't Dream, Do It!

Yuri Peeters werkt al sinds februari 2018 op kantoor als Inbound Manager en ondersteuning. Yuri is zelf in 2013-2014 naar de Verenigde Staten geweest met into en is sindsdien actief voor into. Yuri is in 2018 afgestudeerd in International Tourism Management en studeert nu deeltijd Amerikanistiek. Wist je dat Yuri in Nederland, België, Engeland, Finland, Nieuw-Zeeland en natuurlijk Amerika heeft gewoond? Naast het supporten van de ouders en uitwisselingsstudenten die naar het buitenland gaat, staat Yuri ook klaar voor de studenten die naar Nederland komen en hun gastgezinnen.

Enthousiast flexibel team

In Nederland werken we daarnaast ook samen met een enthousiast team van returnees, interviewers en local reps die verspreid door het hele land wonen. Zij ondersteunen ons bij diverse werkzaamheden zoals het voeren van kennismakingsgesprekken, open dagen en beurzen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.