Into Short Stay

Wie zijn wij?

Into is geen grote organisatie waar je één van de velen bent. Op kantoor weten we wie je bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden bij vragen of problemen.
 

Wij zijn al jaren (sinds 1976 in Europa en sinds 1994 in Nederland) gespecialiseerd in het organiseren van High School uitwisselingen naar het buitenland én in Nederland. Behalve in Nederland heeft Into ook kantoren in vele Europese landen en kunnen wij met trots zeggen dat we al meer dan 40.000 studenten op uitwisseling hebben gestuurd.

John D. Fisher is de CEO van Into Study Exchanges in Europa en wordt in ieder land ondersteund door een nationaal manager en diverse medewerkers. 

In Nederland is ons kantoor gevestigd in Rosmalen, 's-Hertogenbosch. We werken binnen Nederland met een klein, enthousiast team van medewerkers. De meesten hebben zelf in het verleden ook een High School programma gedaan of enige tijd in het buitenland gewoond. 

Enthousiast flexibel team

In Nederland werken we daarnaast ook samen met een enthousiast team van returnees, interviewers en local reps die verspreid door het hele land wonen. Zij ondersteunen ons bij diverse werkzaamheden zoals het voeren van kennismakingsgesprekken, open dagen en beurzen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.