Spanje: Taal & Cultuur

Taalcursus, Zon, zee en strand, Tapas divers 14-18 jaar

Hola! Welkom in het land van paella, flamenco, stralende zon en een gastvrije cultuur. De rijke cultuur en de bruisende levensstijl maken Spanje tot een ideale bestemming voor een Short Stay programma.

Spaans wordt door ongeveer 400 miljoen mensen gesproken als moedertaal. De beste manier om deze taal te leren is door naar Spanje te gaan en jezelf onder te dompelen in de taal en cultuur. Je zult zien dat je in no-time de Spanjaarden kunt verstaan en aan het eind van je Short Stay programma zul je de basis al aardig goed beheersen.

De Spanjaarden zijn erg open en hebben een vriendelijke manier van doen; dat maakt het makkelijk contacten te leggen en nieuwe vrienden te maken.

Alicante, Spanje

In dit gave taalprogramma ga jij naar een uitstekende taalschool in Alicante. Alicante ligt aan de Costa Blanca in het zuidoosten van Spanje en heeft circa 300.000 inwoners. Alicante heeft een heerlijk mediterraan klimaat met zachte winters, warme zomers en vele uren zon waardoor je van mei tot en met oktober volop kan zonbaden. Zelfs in de winter kun je nog genieten van temperaturen rond de 20 °C. Alicante heeft een heerlijk strand, leuk uitgaansleven en geweldige wandelboulevard. 

Spaanse taalschool

In dit programma zit standaard 15 uur per week Spaanse les inbegrepen. Eventueel kan dit, tegen extra kosten, uitgebreid worden met meer uren. 

De taalschool ligt in het centrum van Alicante en heeft 23 (met airco) modern uitgeruste klaslokalen. Er is een aparte computerzaal, wifi, bibliotheek en café aanwezig. In deze taalcursus, van 3 lesuren per dag (ochtend), wordt er aandacht besteed aan grammatica, communicatieve en schriftelijke vaardigheden.  

Programma

In dit programma ga jij een aantal weken naar Alicante, Spanje om jezelf onder te dompelen in de Spaanse taal en cultuur! Je woont bij een typisch Spaans gastgezin waar al je maaltijden zijn inbegrepen. Zij willen jou graag meer leren over hun land en bijzondere cultuur. Zo kun jij je geleerde Spaans meteen in de praktijk gebruiken!

In de ochtend leer je Spaans en in de middag ben je meestal vrij om samen met je gastgezin, klasgenoten of nieuwe vrienden de omgeving te ontdekken. Wat dacht je van surf-of danslessen nemen (tegen extra kosten), een sightseeing tour door Alicante, een lekker dagje stand of een bezoek aan Valencia?

Ook is er 1 kleine excursie inbegrepen in de programmaprijs. Wat het precies is, is een verrassing! 

High School Spanje Toch liever langer naar Spanje toe?

, ik ben Inger. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!

Inger van de Wal

Inger van de Wal
National Manager

Bel mij
073-5941435

E-mail mij
inger@into-education.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.