Zuid-Afrika

Oceaan, Afrika, Buiten activiteiten, Surfen juli, januari, april 15-18

Tijdens je uitwisselingsjaar in Zuid-Afrika verblijf je in en rondom de stad Kaapstad of de Garden Route. Kaapstad en de Garden Route staan bekend om de Table Mountain, de oceaan en geweldige natuur. Het zijn welbekende toeristische bestemmingen, maar hoe gaaf is het om de cultuur echt te ontdekken tijdens een (half)jaar in de buurt van Kaapstad of de Garden Route? 

Het is de kans om de Engelse taal te verbeteren en heel veel over een nieuwe cultuur te leren. Familie is in Zuid-Afrika erg belangrijk en je zult dus warm verwelkomd worden! Tijdens je tijd in Zuid-Afrika heb je de kans om veel van de mooie omgeving te zien en je kunt zelfs leren surfen! Ben jij al klaar voor de Zuid Afrikaanse cultuur, natuur en de warme gastgezinnen?

High School in Zuid-Afrika

Je gaat naar een school waar Engels wordt gesproken en waar vele culturen aanwezig zijn. Naast de vakken wiskunde en Engels worden veel muzikale vakken aangeboden. Wist je dat je ook Afrikaans kunt volgen? De naschoolse activiteiten zijn erg populair, je kunt mee doen aan een sport of muziekgroep bijvoorbeeld. Je zult je zeker niet vervelen!

Sport & vrije tijd

Samen met je gastfamilie, nieuwe vrienden en andere uitwisselingsstudenten heb je de mogelijkheid om veel van ‘Greater Cape Town’ te ontdekken. De omgeving laat je genieten van de prachtige stranden, de mooie parken en je kunt de cultuur ontdekken door lokale markten te bezoeken. 

Programma's

Het is mogelijk om voor vier weken op korte uitwisseling naar Zuid-Afrika te gaan! Je wordt dan geplaatst bij een gastgezin en zal ook naar een lokale middelbare school gaan. In de weekenden heb je de tijd om de prachtige omgeving te ontdekken.

, ik ben Sophie. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!

Sophie van Ittersum

Sophie van Ittersum
Program Manager

Bel mij
073-5941435

E-mail mij
sophie@into-education.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.