Werken bij

into is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Kijk hieronder voor vacatures! Staat er niks bij? Stuur dan een mailtje naar holland@into-highschool.nl met een korte motivatie.

LOCAL REPRESENTATIVES

Begeleiders voor onze buitenlandse studenten (15-18 jaar) die naar Nederland komen. Als Local Representative ben je naast de begeleiding ook (mede) verantwoordelijk voor het vinden van gastgezinnen en een middelbare school voor de studenten.

Wat vragen we van je?

• Uitgebreid netwerk in jouw woonomgeving
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Een warm hart voor jongeren vanuit alle windstreken
  • Pre: buitenlandervaring of kinderen met buitenlandervaring

Wat krijg jij ervoor terug?

• Onderdeel van een enthousiast, klein team
  • Volop ruimte voor jouw ideeën en inbreng
  • Vaste vergoeding per evaluatie
  • Flexibele vergoeding bij vinden gastgezin en school
  • Reiskostenvergoeding

Onze studenten komen onder andere uit Amerika, Canada, Australië of Europa en blijven een semester of schooljaar in Nederland. Ze wonen bij gastgezinnen en gaan overdag naar school.

Heb je interesse, dan stuur ons een e-mail!

====================================================================

INTERVIEWERS (oud into-deelnemer)

Als interviewer bij into ben je in staat geheel zelfstandig kennismakingsgesprekken te voeren met potentiele deelnemers. Je informeert de student en de ouders over into, de mogelijke programma’s en deelt je eigen ervaringen als oud into deelnemer.

Wat vragen we van je?

• Je bent meerdere keren per jaar inzetbaar, frequentie in overleg en afhankelijk van aantal aanvragen.
  • Een aanvraag dient bij voorkeur dezelfde dag nog behandeld te worden door het maken van een afspraak.
  • Netjes gekleed, als zijnde het visitekaartje van into
  • Je bent goed op de hoogte van de programma’s / bestemmingen van into.
  • Verplichte aanwezigheid tijdens de jaarlijkse interviewersmeeting en mogelijke trainingen (deze meeting / trainingen worden niet vergoed, op reiskosten na)

Wat krijg jij ervoor terug?

• Onderdeel van een enthousiast, klein team
  • Volop ruimte voor jouw ideeën en inbreng
  • Vaste vergoeding per afgenomen kennismakingsgesprek
  • Reiskostenvergoeding

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail!