Studenten

Benieuwd naar de studenten die zich hebben aangemeld? We stellen ze graag even kort aan u voor! Wilt u graag meer weten over een van onze studenten? Neem contact met ons op via deze pagina. Laat daarbij ook weten over welke student jullie meer willen horen!

Iacopo - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Iacopo is 18 jaar oud (als hij aankomt in Nederland). Iacopo is zelf heel sportief: hij tennist en speelt graag voetbal. Ook is Iacopo culinair. Het lijkt hem dan ook leuk om verschillende culinaire gerechten te maken voor het gastgezin. Iacopo wilt ook graag meer van de Nederlandse cultuur te weten te komen.

Clayton - (Amerika)
Augustus 2021 - November 2021

Clayton wordt al bijna 19 jaar oud als hij in Nederland aankomt. Clayton zijn leven draait om film. Daarom wilt Clayton later ook graag films maken en zelf schrijven. Clayton heeft dan ook voor Nederland gekozen, omdat het hem juist leuk lijkt om minder bekende bestemmingen te ontdekken.

Pietro - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Pietro is 18 oud als hij in Nederland aankomt. Pietro is een fanatieke voetballer en gaat ook graag naar wedstrijden toe. Verder heeft Pietro interesse in politiek en in geschiedenis. Pietro heeft veel positieve verhalen over Nederland gehoord en wilt graag onderdeel van een Nederlandse gezin worden.