Studenten

Benieuwd naar de studenten die zich hebben aangemeld? We stellen ze graag even kort aan u voor! Wilt u graag meer weten over een van onze studenten? Neem contact met ons op via deze pagina. Laat daarbij ook weten over welke student jullie meer willen horen!

Iacopo - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Iacopo is 18 jaar oud (als hij aankomt in Nederland). Iacopo is zelf heel sportief: hij tennist en speelt graag voetbal. Ook is Iacopo culinair. Het lijkt hem dan ook leuk om verschillende culinaire gerechten te maken voor het gastgezin. Iacopo wilt ook graag meer van de Nederlandse cultuur te weten te komen.

Agata - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Agata is 17 jaar oud (als ze aankomt in Nederland). Agata is zelf creatief: ze zat op ballet en speelt de ukelele. Agata is tijdelijk ook druk bezig met schilderen en is een groot fan van Harry Potter. Agata is ook een familiemens en geeft ook veel om haar vrienden.

Giorgia - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Giorgia is 17 jaar oud (als ze aankomt in Nederland). Giorgia is zelf actief: ze zit in een debatclub en leesclub. Ook doet Giorgia veel vrijwilligerswerk. Giorgia is ook sportief (ze zit op paardrijden) en muzikaal (ze speelt de piano), maar maakt ook genoeg tijd voor haar vrienden en familie.

Lise - (Denemarken)
Augustus 2021 - Juli 2022

Lise is 16 jaar oud als ze in Nederland aankomt. Lise doet veel aan vrijwilligerswerk: o.a. bij een dierenopvang. Verder is Lise heel actief en sportief en ze kan zelfs de piano spelen. Haar vader komt uit Nederland, dus het lijkt Lise leuk om meer van haar 'roots' te weten te komen.

Clayton - (Amerika)
Augustus 2021 - November 2021

Clayton wordt al bijna 19 jaar oud als hij in Nederland aankomt. Clayton zijn leven draait om film. Daarom wilt Clayton later ook graag films maken en zelf schrijven. Clayton heeft dan ook voor Nederland gekozen, omdat het hem juist leuk lijkt om minder bekende bestemmingen te ontdekken.

Pietro - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Pietro is 18 oud als hij in Nederland aankomt. Pietro is een fanatieke voetballer en gaat ook graag naar wedstrijden toe. Verder heeft Pietro interesse in politiek en in geschiedenis. Pietro heeft veel positieve verhalen over Nederland gehoord en wilt graag onderdeel van een Nederlandse gezin worden.

Mafalda - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Mafalda is 16 jaar oud als ze in Nederland aankomt. Mafalda is heel muzikaal: ze speelt zowel elektrisch als klassiek gitaar. Ook doet Mafalda aan scouting. Ze vindt het leuk om buiten te zijn en gaat graag hiken of kamperen! Tot slot staat familie en vriendschap voorop bij Mafalda.