Studenten

Benieuwd naar de studenten die zich hebben aangemeld? We stellen ze graag even kort aan u voor! Wilt u graag meer weten over een van onze studenten? Neem contact met ons op via deze pagina. Laat daarbij ook weten over welke student jullie meer willen horen!

Pietro - (Italië)
Augustus 2021 - Juli 2022

Pietro is 18 oud als hij in Nederland aankomt. Pietro is een fanatieke voetballer en gaat ook graag naar wedstrijden toe. Verder heeft Pietro interesse in politiek en in geschiedenis. Pietro heeft veel positieve verhalen over Nederland gehoord en wilt graag onderdeel van een Nederlandse gezin worden.

Riccardo - (Italië)
Januari 2022 - Juli 2022

Riccardo is 16 jaar oud (als hij aankomt in Nederland). Riccardo is een sportieve jongen: hij speelt al vijf jaar basketbal. Daarnaast beoefent hij ook verschillende instrumenten, waaronder elektrisch gitaar en piano. Riccardo luistert ook graag naar jaren 70 muziek en kijkt graag cultfilms van regisseurs zoals Quentin Tarantino.

Giorgia - (Italië)
Augustus 2022 - Juli 2023

Giorgia is 18 jaar oud (als ze aankomt in Nederland). Giorgia is zelf actief: ze zit ineen debatclub en leesclub. Ook doet Giorgia veel vrijwilligerswerk. Giorgia is ook sportief (ze zit op paardrijden) en muzikaal (ze speelt de piano), maar maakt ook genoeg tijd voor haar vrienden en familie.