Welkom bij Into Short Stay

Into Study Exchanges is al ruim 40 jaar(!) gespecialiseerd in het organiseren van High School uitwisselingen. Naast ons kantoor in Nederland heeft Into ook kantoren in vele Europese landen. Wij begeleiden jouw reis graag op een persoonlijke manier, van begin tot eind! Wil jij graag naar het buitenland tijdens of na jouw middelbare school, maar niet al te lang? Dan is Into Short Stay wellicht iets voor jou!

Ga jij met Into mee naar bijvoorbeeld: Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland of een van onze andere bestemmingen? Bezoek ons tijdens een open dag of meld je direct aan via ons contactformulier!

Kun jij onderstaande vragen met een JA beantwoorden? 

   ► Wil jij graag een korte break tijdens of na je middelbare school?

     ► Heb jij zin om een nieuwe taal te leren of om jouw talen te verbeteren?​

     ► Lijkt het je leuk om nieuwe (internationale) vrienden te maken?

Yes! Dan ben jij waarschijnlijk geschikt! Kijk snel verder op onze website!

Laatste nieuws

Nieuwe brochure online! Onze brochure voor het schooljaar 23-24 staat online! Laat je inspireren door ons nieuwe magazine.

► NIEUW: op zomerkamp naar Argentinië? Onderdeel van een echt Argentijns gastgezin en allerlei leuke activiteiten. Wil jij dat ook? Kijk hier

Ontmoet ons! Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een tussenjaar in het buitenland? Kom dan naar een van onze open dagen! Daarnaast bieden wij ook online contact momenten aan. Wil jij vrijblijvend meer te weten komen over een High School tussenjaar in het buitenland? Schrijf je dan in via deze link

Deze website maakt gebruik van cookies.