Argentinië

Spaans, BBQ, Andes divers 15-18 jaar

Argentinië is na Brazilië het grootste land van Zuid-Amerika. Steeds meer internationale studenten gaan er naartoe. De kwaliteit van het onderwijs is hoog, maar het land biedt meer. Studeren aan een High School in Argentinië geeft je onvergetelijke herinneringen.

Omringd door het Andes gebergte in het westen en de Atlantische Oceaan in het oosten, strekt het land zich uit van het tropische noorden tot Vuurland in het zuiden van het continent.
Temperamentvolle tango, „Gauchos“, de eindeloze pampa, de enorme kuddes runderen én Màxima, daar denkt men aan bij Argentinië. Er is echter nog zoveel meer te ontdekken! Buenos Aires, een mix van Parijs en Rome met Zuid-Amerikaanse flair behoort tot de levendigste steden van Latijns-Amerika. Men ontmoet elkaar bij BBQ’s, drinkt de beroemde mate-thee en geniet van het leven.

Argentinië heeft een zeer multiculturele omgeving die internationale studenten verwelkomt. De kwaliteit van het onderwijs is zeer hoog en de kosten van het studeren van zijn relatief laag in vergelijking met veel landen. Alle High School programma’s worden gegeven in het Spaans, dus het wordt aangeraden dat de student al enige kennis van de Spaanse taal heeft. Er zijn diverse online cursussen die voorafgaand aan het vertrek gevolgd kunnen worden.

Programma

In dit programma ga jij een aantal weken naar Argentinië, tussen de 4 en 8 weken. Jij kiest zelf hoe lang je wilt gaan. Bij alle programma's word je begeleid door een lokale coördinator en geplaatst bij een gastgezin. Zie rechts alle mogelijkheden. 

High School Argentinië Toch liever langer naar Argentinië toe?

, ik ben Nienke. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!

Nienke Riedstra

Nienke Riedstra
National Manager

Bel mij
073-5941435

E-mail mij
nienke@into-education.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.