Into Gastgezin

Welkom bij into Gastgezin

Ieder jaar komen verschillende uitwisselingsstudenten (tussen de 14 en 18 jaar) uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Europa voor een bepaalde periode naar Nederland.

Deze studenten gaan in Nederland naar een reguliere middelbare school en maken deel uit van het dagelijks leven van het gastgezin. Zij leren Nederlands en maken zich de gewoonten en gebruiken binnen een Nederlands gezin eigen. Andersom leert het gastgezin veel over het land waar de student vandaan komt; de taal, gebruiken, cultuur en misschien zelfs de gerechten.

Klik hier voor meer informatie over het worden van een gastgezin.