Een open dag bij Into: wat kan ik verwachten?

Dinsdag 01 september 2020
Blogs

Regelmatig organiseren wij een open dag om geinteresseerde jongeren en hun ouders vrijblijvend meer informatie te geven over de mogelijkheden van een High School tussenjaar. Maar hoe ziet zo'n informatiemiddag er eigenlijk uit bij Into?

Afhankelijk van het aantal bezoekers vindt de open dag plaats op ons kantoor in Rosmalen, 's-Hertogenbosch of in een nabij gelegen locatie. Beide zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

We preferen niet teveel bezoekers tegelijk, omdat we juist veel waarde hechten aan een persoonlijk gesprek waarbij we in kunnen gaan op jouw specifieke vragen. Afhankelijk van het aantal bezoekers starten we of met een korte presentatie door iemand van kantoor of we vertellen in kleine kring wat meer over Into, onze programma's en de mogelijkheden van een High School tussenjaar. 

Naast iemand van kantoor zijn er ook altijd één of meerdere returnees aanwezig, ofwel jongeren die met Into een High School programma hebben gedaan. Sommige zijn enkele jaren geleden weg geweest en sommige zijn net thuis. Zij delen met alle liefde hun geweldige ervaringen en beantwoorden natuurlijk ook graag jullie vragen. 

Kijk snel op onze -Ontmoet ons- pagina voor waar je ons kunt ontmoeten! Wil je een open dag bezoeken? vergeet je dan niet in te schrijven. na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving met daarin handige informatie zoals een routebeschrijving. 

Ontmoet ons Bezoek een open dag van Into

Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten in andere delen van het land, handig als je wat verder weg woont. Of bezoek ons tijdens een scholenvoorlichting of beurs! 

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies.