Praktisch

Doen niet alle organisaties hetzelfde? Misschien, maar er zijn altijd verschillen. Wat is anders bij into?

Persoonlijke kennismaking

Wij nodigen jou en je ouders uit voor een uitvoerig persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit informatieve gesprek dient als wederzijdse kennismaking. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en is niet bindend aan ons programma. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden en het kan in verschillende regio’s worden gehouden.

Vroegboekkorting

Meldt jij je aan voor 1 december, dan ontvang je van ons een vroegboekkorting!

Intensieve voorbereiding

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede voorbereiding voor ouders en studenten een eerste stap is voor een succesvol tussenjaar in het buitenland.

Kijk bij voorbereiding voor meer informatie wat je voor vertrek allemaal te wachten staat.

Welcome Camps

Bij de meeste van onze High School bestemmingen is een Welcome Camp onderdeel van je uitwisseling én bij de prijs inbegrepen.

Nieuwsbrief ontvangen? Wil jij niks meer missen? Schrijf je dan nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Begeleiding 'thuisblijvers'

Dit is net zo belangrijk als de begeleiding in het gastland. Wij zijn goed bereikbaar en waarborgen een goed contact voor informatieuitwisseling tussen studenten, ouders en onze partnerorganisaties, dit zowel voor als tijdens het verblijf.

into Returnee Club

Na je terugkeer is het avontuur nog niet voorbij. Onze Returnee Club is actief in diverse Europese landen en organiseert gezellige activiteiten en geeft je de kans na te praten.

Bovendien ontvang je ook informatie over de werkzaamheden die je als returnee voor ons kunt doen, als je dat leuk vindt.

Wat verder nog?

into hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de deelnemers. Met veel returnees hebben we dan ook nog jarenlang contact. Ook zijn bijvoorbeeld al onze 'modellen', die je in de brochure en op de website ziet, deelnemers aan het programma geweest.

Deze website maakt gebruik van cookies.