Tussenjaar in Amerika

Tussenjaar in Amerika

Amerika is onze meest populaire bestemming voor een tussenjaar onder jongeren. 'The American Dream' meemaken is nog altijd een droom van velen. Het studentenleven aan een Amerikaanse High School is echt uniek. Dat moet je echt zelf ervaren!

Jouw High School in Amerika

Het leven op je High School is een belangrijk onderdeel van je exchange in Amerika

High Schools in Amerika hebben niet alleen het doel om studenten voor te bereiden op een baan of vervolgopleiding, maar ook om andere talenten van studenten te  stimuleren. Zo kan je op een High School in Amerika ook vakken kiezen als Leadership of Drama. Een uitgelezen kans om alvast te proeven van bepaalde vakgebieden!

Als student in Amerika kun je deelnemen aan allerlei leuke sporten en/of activiteiten waarbij je vrienden voor het leven maakt over de hele wereld.

Jouw gastgezin in Amerika

Tijdens jouw verblijf op een High School in Amerika verblijf je bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin. Bij ons meest verkochte programma - Amerika Classic- krijgen gastgezinnen niet betaald om jou op te nemen in hun gezin. 

Gastgezinnen geven zich op vanuit idealistische overwegingen. Ze zijn trots op hun land en willen graag hun manier van leven aan anderen laten zien. Dat is de reden dat ze hun deuren open zetten voor jou! 

Waarom bij Into Study Exchanges?

Into is een kleine organisatie zonder winstoogmerk, op kantoor weten we wie jij bent en daardoor kunnen we jou en je ouders goed begeleiden tijdens je tussenjaar in het buitenland. Daarnaast hebben onze partnerorganisaties in het buitenland veel ervaring met uitwisselingen. Wij hebben de voorkeur om in het buitenland met kleine organisaties te werken die dezelfde service bieden als wij.

Wij geloven in een goede, intensieve maar ook vooral leuke voorbereiding voorafgaand aan jouw tussenjaar. Omdat we graag zien dat jouw High School programma ook echt een succes wordt. Daarom investeren we veel in een goede begeleiding voorafgaand aan je vertrek. Ook tijdens jouw verblijf in het buitenland staan we natuurlijk altijd voor jou en je ouders klaar! 

Lees meer over ons in een van de blogs of reviews!

Persoonlijke kennismaking

Wij starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek, bij voorkeur bij jou en je ouders thuis. Er komt een oud Into deelnemer naar jou toe. We vertellen je dan alles over Into, onze programma’s en natuurlijk onze eigen ervaringen als oud deelnemer. Daarnaast willen we ook graag meer weten over jou! Wat zijn jouw wensen? En ben je ook echt geschikt als exchange student? Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Meer weten? Klik hier.

Of bezoek ons!

Vindt je een kennismaking nog wat spannend of ben je nog niet helemaal zeker wat je precies wil? Je kunt ons ook altijd bezoeken op een open dag, beurs of scholenvoorlichting. Woon je te ver weg? We zijn ook altijd bereid een gesprek via Skype, Facetime of op een andere manier met je te voeren. Kijk hier voor meer informatie.

Ben jij geschikt?

Kun jij onderstaande vragen met een JA beantwoorden?

     ► Wil jij graag een break tijdens of na je middelbare school?

     ► Ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud?

     ► Zin om een nieuwe taal te leren of te verbeteren?

     ► Lijkt het je leuk om nieuwe (internationale) vrienden te maken?

     ► Wil jij écht een cultuur goed leren kennen?

Yes! Kijk dan vooral verder op onze website of neem contact op met ons!

Deze website maakt gebruik van cookies.